Thomas Svensson

från Göteborg

numera Gråbo

hem igen

 

Det var ett skojigt initiativ du tog med att kontakta oss gamla lumpargubbar. Det skall bli mycket spännande att se hur ditt arbete fortskrider. Jag tror att jag har en del lumparbilder i byrålådan som jag kan skanna in och maila till dig. Faktum är att jag också har en videofilm från lumpen. Jag tog den med en Super 8 kamera, den är nu konverterad till video. Den handlar bl a om när vi spelar fotboll på kaserngården. Det var jag som hade den "konstiga" lastbilen om du minns en Ford F100 stepside av 59-års modell. 

Själv fick jag faktiskt göra ett repmöte bara två år efter muck och det blev i Härnösand på Lungön. Det var mycket kul faktiskt även om jag inte kände någon där. 

Nu för tiden är jag skild och har två barn, jobbar som produktchef på ett grafiskt leverantörsföretag. Jag hade faktiskt kontakt med Roy Pidrikssons fram till i slutet av 80-talet, sedan försvann han. Jag bodde i Stockholm under åren 84-92 innan jag flyttade tillbaka till Göteborg. Det var en liten kort information om mitt öde sen vi sågs sist. Nu har vi som sagt upprättat en kontakt och jag ser fram mot fortsättningen. 

Ha det så bra hälsningar 

Thomas Svensson

 

Namn: Thomas Svensson
Adress: Ljungslättsvägen 63
Postnr och Ort: 443 73  GRÅBO
Telefon: 0302-422 12
E-post: thomass@mailbox.calypso.net
Hemsida: