Fotoalbum 1 - till fotoalbum 2 och 3 - hem igen
Här kommer några bilder som jag har haft i fotoalbumet. En del kanske inte är så tydliga men de får en att minnas, onekligen! Tyvärr har jag inte kort på alla, varför vet jag inte.
Livat på luckan verkar det som med Leif Berglund, Ulf Björklund, Mikael Ekström, Charlie Eldh och P-Å Friberg. Inte mycket bättre här! Lars-Olov Svensson, Lars Laakso, Jan Eriksson, Lars Engström, Thomas Mattsson och Johan Appelgren.
Stefan Johansson och Thomas Jönsson. Det där med V-tecknet ovanför huvudet verkade vara mycket populärt vid den tiden. Det här var grabbarna. Christer Johansson och kisen från stan, Johan Appelgren.
Visst var man snygg? Kommer ni ihåg att jag brukade väcka er med sång ackompanjerat av gitarr på morron när jag var postvakt eller vad det nu hette? Per-Åke Friberg ser ut att titta efter något långt borta. Lars Engström ser ut som en glad fyr trots att eldvaktsjobbet inte alltid var så kul. Vem var det förresten som alltid lyckades släcka kaminen och det började ryka in?
Det ser väl inte riktigt ut som om alla har alla pinalerna på rätt ställe. Jag kommer ihåg att jag fick göra en 25-30 armhävningar för att jag glömt bältet en gång. Tur att man var stark på den tiden. Vilka killar! Jag, Per-Åke Friberg och Lars-Olov Svensson.
Med rätt att vila, säkert efter en hård hinderbana. Thomas Svensson, Per Sterin, Mikael Ekström, Jan Eriksson, Charlie Eldh, Per-Åke Friberg, Ulf Björklund och jag. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var oerhört att kunna ligga på gräsmattan redan i april. Det går inte uppe i Norrbotten, det.
Peter Stenbjelke, Johan Appelgren och Mikael Ekström.