Carina

hem igen

Hej jag heter Carina och är mamman i familjen. Det innebär väl en hel del matlagning och tvätt. Att laga mat hör väl till en av mina passioner. Jag tycker mycket om att prova på nya recept och det är väl inte alltid att resten av familjen jublar. Men för det mesta är dom glada och äter med god aptit. Jag ser också till att jag får med mig en matlåda till jobbet.

Nu har jag kommit in i en fas i livet som sliter en mellan olika göromål. Tider som ska passas med barnens fotbollsträningar, innebandyträningar, föräldramöten, orkesterspelningar. Instrument som skall skjutsas till höger och vänster. Man är som ett enmansföretag i jongleringsbranschen, en trollkarl på hög nivå som ska pussla med tider och potatiskok. När alla pusselbitar är på plats kan man gå och lägga sig med ett leende!

Före skjutsningar och hämtningar på barnens olika aktiviteter så jobbar jag 100% som församlingsassistent i Hortlax församling. Ett omväxlande och roligt arbete där man har många möten med människor i varierande åldrar. Clown är också något jag brukar vara tillsammans med en kollega. Drama överhuvudtaget ligger mig varmt om hjärtat. Snart ska jag åka på en utbildning som Luleå stift ordnar till arbets- / koncentrationslägren Auschwitz / Birkenau. 

Det bästa jag vet är att mysa med min man och barn på helgmorgnarna och springa länge i pyjamas.