Amanda

hem igen

Tjeena:D Det är jag som är dottern i familjen Berglund. Jag går 8:an på Christinaskolan i en musikklass, och trivs jättebra:)

Ja, annars på fritiden så spelar jag fiol i en orkester, sjunger i kör, TG (tonårsgruppen) och lyssnar på musik. Jag lyssnar mest på McFly, Sum 41, Simple Plan, Håkan Hellström, Green Day, My Chemical Romance m.fl. Annars gillar jag allt inom rock-genren:D.

Själklart är jag med kompisar också. Då är jag med mina bästis Linnéa. Eftersom hon går på en annan skola träffas vi inte så ofta men när det väl händer har vi kul:D Mina kompisar från klassen träffas kanske inte alltid så ofta hemma men på skolan har vi det väldigt kul. Det går inte en dag utan att man fått minst 1 skrattanfall =)

I somras fyllde jag fjortis! Hade jättekul på mitt party:) Pappa hade ordnat ett papper med fjorton (?) ord som har med mig att göra. T.ex. "Amanda", "vatten", "killar" och "udda". ( Om det är något ord jag nöter så är det "udda") xD

Nu har jag berättat lite grann om mig.

Ha de gött!

//Amanda

Jag ute i skogen. Brukar vara det hos mormor. Hon bor precis vid ett berg typ:D
Jag och Brorsan. Jag gillar bilden. Vet inte varför:D Bilden är i alla fall tagen i Gotland när vi var där i somras. (Mamma tog den. BAKLÄNGES!!!!)
Jag och Linnéa. En av många flum-dagar! :)
En bild som jag tagit själv när vi var i Uppsala =) © copyright på bilden
McFly:) Ett asbra band! Hits: Bl.a. I´ve got you, 5 colours in her hair, I´ll be ok m.fl.

=)